Hopp til innhold

IBECO ble grunnlagt i Sverige i 1968 og er i dag en av Sveriges ledende leverandører til VA-bransjen. Våren 2018 etablerte Morten Belsvik og Espen Bostad IBECO Norge. Sammen skal de sørge for å gjøre nye og innovative produkter tilgjengelige for kunder i hele Norge.

«Vi er glade for å være en helt uavhengig leverandør som fritt kan velge produkter av beste kvalitet som vi ønsker å selge», forklarer daglig leder Morten Belsvik. «Vi garanterer en høy grad av kompetanse på våre produkter og vil gjøre vårt ytterste for å bistå våre kunder ved valg av løsninger.»

Etter en vanskelig oppstart i små lokaler Rødmyr har firmaet nå god fart på skuta og har flyttet inn i nye industrilokaler i Innovasjonsbyen på Herøya.

Beliggenheten for oss er veldig viktig. Vi vil gjerne få en solid forankring lokalt både innenfor vann og avløp, men også industri. Samtidig er det kort vei til E18. Det er viktig for oss å være nærme industrien, kommunen, grossister og entreprenører. Så håper vi de også synes det er spennende og positivt at vi satser og valgte Herøya.

Espen Bostad, Salg- og produktsjef IBECO Norge

Se andre referanser