Hopp til innhold

IBECO Norge

IBECO ble grunnlagt i Sverige i 1968 og er i dag en av Sveriges ledende leverandører til VA-bransjen. Våren 2018 etablerte Morten Belsvik og Espen Bostad IBECO Norge. Sammen skal de sørge for å gjøre nye og innovative produkter tilgjengelige for kunder i hele Norge.

Les mer om IBECO Norge

EIVA-SAFEX

EIVA-SAFEX Telemark selger industrigasser og sveiseutstyr til kunder på Herøya og til generell industri i Telemark. I tillegg utfører de service på sveise- og plasmamaskiner, selger løfteutstyr og fallsikringsutstyr, og utfører kontroll/service av denne type utstyr. De er også en stor forhandler av storsekk til alle formål.

Les mer om EIVA-SAFEX

Teleste

Teleste er leverandør av komponenter for TV- og bredbåndsnett i Norge. I tillegg til Telestes egne produkter, leverer de i dag alle typer komponenter for bredbåndsnett, både innen fiberoptiske og koaksialbaserte nett, samt måleinstrumenter og verktøy for alle typer nett.

Les mer om Teleste

Corvus Energy

Corvus Energy er verdensledende på energilagringsløsninger til maritime industri. Ved å kombinere uovertruffen batterikompetanse med grunnleggende og lang erfaring fra maritime fremdriftssystemer og skipsbygging, har de utviklet en hel portefølje av batterisystemer. Hvert system bli spesial tilpasset til hver applikasjon enten det er til ulike skipstyper, olje og gass installasjoner, subsea eller til kraner.

Les mer om Corvus Energy