Hopp til innhold

Teleste er leverandør av komponenter for TV- og bredbåndsnett i Norge. I tillegg til Telestes egne produkter, leverer de i dag alle typer komponenter for bredbåndsnett, både innen fiberoptiske og koaksialbaserte nett, samt måleinstrumenter og verktøy for alle typer nett.

Teleste Norge er en heleid del av Teleste Corporation, som er en ledende finsk produsent og leverandør av løsninger og relaterte tjenester til bredbåndsnett, videoovervåking og informasjonsdeling. Teleste har hatt kontorer og lager på Herøya siden 2006.

I Næringsparken fikk vi romslige, lyse og moderne kontorlokaler, samtidig som det ble bygd et nytt lagerbygg tilpasset våre behov. Tilpassede lagerlokaler med enkel tilkomst for vareleveranser var en av hovedgrunnene at valget falt på Herøya Næringspark

Sanna Furre, Country Manager Teleste Norge

«I tillegg til kontorer har vi et eget møterom i våre lokaler som vi benytter hyppig til kunde- og leverandørmøter. I tillegg til å levere ut varer på kundebestillinger som kommer inn via vår webshop, holder vi en del kurs for våre kunder. Da er det fint med muligheten til også å kunne leie større møtelokaler i Næringsparken».

Teleste nettsider

Se andre referanser